Uthyrd! Storgatan 53, KARLEBY

VH 2 rum+kök+klädrum+badrum+inglasad balkong 64 m2

Kök med mycket arbetsyta och förvaring

Köket förnyades för ca 4 år sen, och är i gott skick. Diskmaskin finns, och den stora köksön har massor av förvaring!  Även hallen har rum för en större förvaringsmöbel om man så vill. Lägg till parken alldeles utanför, biltakplatsen och det centrala läget - detta är ett mycket bra val för den som letar efter en tvårummare!

Ljusa, renoverade ytor i hela lägenheten

Lägenheten på andra våningen är öppen och ljus, med vita, målade väggar och ljust laminatgolv i alla rum. Badrummet är kaklat och har tvättmaskinsanslutning. Utsikten består av parkvy och lummiga träd från alla fönster, och den inglasade balkongen blir som ett extra rum den varmare årstiden. Husbolaget har bastu. 

Gott om förvaring

Klädrum - en lyx!

Rymligt badrum

Ljusa rum 

Uthyrd! Hyra: 650 €/mån

Vatten 18 €/pers/mån, el enligt förbrukning (värme ingår i hyran), biltakplats 5 €/mån. Uthyres tillsvidare, med första möjliga uppsägningsdag 11 månader efter hyresavtalets början. Garantihyra 650 € eller proprieborgen enligt överenskommelse. Energieffektivitet F (2013)

Och eftersom naturen vilar just nu och inte visar sig från sin bästa sida, så tycker jag vi avrundar vi med lite sommarbilder!

-Annika