Meistä

‌Useimmissa asunnonvaihdoissa on myös mukana suuria tunteita. 
‌Kun juuret revitään ylös ja kylvetään uusia siemeniä toisaalle, on tärkeää tuntea olevansa turvassa. Onnistuneen asuntokaupan jälkeen pitää sekä rahalliset että henkiset asiat tuntua oikealta. 

Historiamme

Unelma aikaansaada jotain aitoa ja henkilökohtaista on ollut olemassa kauan. Unelma siitä, että voimme keskittää osaamisemme yhden ja saman katon alle. Siihen mahtuvat asumisen kaikki osa-alueet. Asuntokaupan yhteydessä haluamme keskittyä ihmiseen eikä vain kauppojen määrään.

‌Unelmasta muodostui Averanda. Periaatteenamme on pehmentää asumisen ja kiinteistövälityksen rajat. Tuntuu etuoikeutetulta voida työskennellä omien arvojen mukaisesti!

Toimintamme

Averanda on kiinteistönvälitysliike, jossa syntyy ja kehitetään jatkuvasti unelmia ja visioita. Koska kaikki alkaa unelmasta. Meiltä saat apua kaikkiin asuntomyyntiin ja -ostoihin liittyviin asioihin, vuokraukseen ja parempaan asumisympäristöön. Kaikki tehdään tyylikkästi sekä suurella sydämellä.

Luovan ajattelutapamme ansiosta näemme myyntikohteissa mahdollisuuksia haasteiden sijaan. Ja olemme nähneet yhtä sun toista jo lähes 30 vuoden kokemuksen aikana kiinteistöjen parissa.

Filosofiamme

Meillä Averandalla keskitytään kohtaamisiin ja elämän tasapainon löytämiseen. Kohtaamisiin ihmisten välillä. Ihmisten ja asuntojen välillä. Puhumattakaan oman itsensä ja unelmiensa kohtaamisesta. Ehkä olet ostamassa tai vuokraamassa asuntoa, tai etsit asunnollesi hyvän vuokralaisen. Ehkä haluat saada kotisi kuntoon.

‌Elämässä muutokset antavat elinvoimaa, ja uusien haasteiden löytäminen laajentaa näkemystä. Valinnoistasi riippumatta, toiveemme on voida välittää juuri Sinulle sopivan ratkaisun!

Työympäristömme

Työskentelytapaamme on nykyaikaista ja käytämme viimeisempiä välineitä. Hallinnolliset asiat hoidamme kotoamme Neristanista Kokkolassa. 

‌Kotimme on siis myös työpaikkamme, mutta emme sido itseämme työaikoihin.  Tästä syystä olemme erittäin joustavia ja voimme mukautua Sinun aikataulujesi mukaan.  
‌‌
‌Soita aina ensin, niin sovitaan tapaamisesta, jotta olemme paikalla. Tervetuloa! 
‌Puh 050 5963122 
‌E-mail: info@averanda.fi

Annika Sandbacka
Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

Kiinteistönvälittäjän työ ei ole vain työtä, vaan pikemminkin elämäntapa. Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon lisäksi minulta löytyy laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) pätevyys ja myös LVV- (laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä) pätevyys. Ammattitaidon ylläpito on tärkeä, ja kaupallinen koulutus sekä monipuolinen aiempi työkokemus mm vuokratalon isännöitsijänä on tuonut paljon lisääosaamista ja hyötyä kiinteistöjen ja asuntojen myynti- ja vuokraustyöhön. Minulla on myös Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistajan pätevyys. 

Yrittäjänä ja maatalousyrittäjäperheestä lähtöisin oleva olen aina tuntenut, että työn pitää olla sellaista, johon kokee intohimoa ja paloa. Asuminen ja kaikki siihen liittyvä on niin kiinnostavaa! Minun työ sekä vapaa-aika pyörivät asumiseen liittyvien asioiden ympärillä. On aina yhtä jännittävää astua taloon ensimmäistä kertaa, aistia talon henkeä ja käydä "löytöretkellä" läpi koko talon! Kaikki talot ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia, mutta myönnän, että lähinnä sydäntäni ovat talot, jolla on jo muutama vuosi ikää sekä omaperäistä asennetta. 


Rebecka Sandbacka

Valokuvaaja/visual storyteller, Mediatieteen maisteri
‌  ‌ 
‌‌Valokuvaus on minulle tunteiden ja aitojen tilanteiden ikuistaminen. Valokuvalla on paljon kerrottavaa. Niin kauan kuin muistan, tarinoiden kertominen kuvien ja tekstin avulla on kiehtonut minua. Kamera ja sosiaalinen media mahdollistavat tarinankerronnan täysin uudella tavalla ja tarinankerrontaa ei enää kuulu vain kirjojen maailmaan. Millainen on Sinun tarinasi? Meillä kaikilla on tarina kerrottavana, ja minä haluan kertoa sinun tarinasi! ‌
Mikael Lindeberg

Yrittäjä, Sijoittaja

‌Teknilliset ongelmat ja niiden ratkaiseminen ovat minun intohimoni. Jo pienenä purin ja tutkin kaikki vempeleet joita vain sain käsiini. Koulutukseltani olen sähkö- ja automaatioinsinööri, ja minulla on laaja kokemus teknillisestä konsultoinnista ja projektoinnista. Yritykseni Fontec Ky tarjoaa konsultointipalveluja pk-yrityksille.

‌Kiinnostukseni talouteen, sijoittamiseen ja teollisuus- sekä liikekiinteistöjen jalostamiseen, on antanut minulle laajan kokemuksen muun muassa liikeideoiden kehittämisestä sekä sijoitus - ja kannattavuuslaskennasta. 

‌Olen remontoinut täysin lähes 200 vuotta vanha talomme Neristanissa. Vuosien aikana olen remontoinut ja jalostanut kannattavasti useampia asuntoja sekä liikekiinteistöjä ja teollisuushalleja. Soveltamalla tietotekniikkaa järkevällä tavalla voi saada suuriakin kustannussäästöjä esimerkiksi lämmitysjärjestelmissä. Arkea helpottavien ideoiden kehittäminen on intohimoni. Meillä on aina tavoitteena saada asuntojen parhaimmat puolet esille niin, että lopputulos on sekä käytännöllinen että tyylikäs.‌

Suositukset

Ida Hästbacka
" I det enkla bor det vackra" tänkte jag på när Annika tog bilderna på mitt barndomshem som hon sålde. Superproffsig presentation och "nytänkande" där hon skriver en berättelse om det hon säljer eller hyr ut på sin blogg. Rekommenderar Annika varmt.

John & Eila Hagnäs
"Jag kan varmt rekommendera Averanda och Annika i uthyrningsfrågor. Hon tar tag i uppdragen med säkra tag. Ett brett kontaktnät och branschkunnande gör att saker och ting händer."

L Skog
"...dina nätsidor för Averanda är bland de bästa jag sett! Väldigt bra bilder och bra beskrivningar! Blir ju frustrerad av andra fastighetsförmedlingars hemsidor, svåra att hantera och bilderna inte det bästa! Averandas sidor är personligare och lätta att läsa och tolka! Jag var ofta inne och kollade under vårvintern! En väldigt hemtrevlig nätsida har ni!! Tack än en gång, och lycka till med fortsatt business! "

S Immonen
" Allt var bra - jag kunde inte föreställa mej hur snabbt försäljningen skulle gå! " / S Immonen

L & E Sarin
" Annika har hyrt ut våra fastigheter i flera år, och vi är nöjda med hennes tjänster."

E Vestö
" Via Annikas sida hittade jag mitt första egna hem som ja köpte i oktober 2015, och med hjälp av Annika gick allting så fort och smidigt. Allting kändes tryggt och bra från första stund tills hela köpet kom igenom, alla frågor fick ett bra svar! Jag vill varmt rekommendera Annika till alla som funderar på att sälja/köpa hus! "

Michael, Jakobstads Bogser Ab
" Vi har varit mycket nöjda med samarbetet. Alltid trevligt bemötande, uthyrningarna har gått smidigt & problemfritt. Vi är mycket nöjda stamkunder! "

A & M Dahlbacka
“ Vi behövde hyresgäster till vår lägenhet och anlitade Annika. Vi beskrev kort vad vi önskade och efter några dagar hade hon hittat rätt personer åt oss. Vi har varit jättenöjda, både med hyresgästerna och med hur förmedlingen gick till.”

Olav Nilsson
" Annika har under flera års tid skött om uthyrningen av min fastighet i Öja. Hon har sökt efter lämpliga hyresgäster och diskuterat med dem om vad det innebär att bo i ett egnahemshus på landet. Man har gått igenom det ekonomiska och säkerställt att hyresgästen har möjlighet att bo kvar även en längre tid och ta ansvar för fastigheten under den tid hyreskontraktet är i kraft. Med sin kunskap har hon rätt snabbt hittat nya hyresgäster när någon flyttat bort. Efter att ha åtagit sig uppdraget har hon skött allt från att visa fastigheten till att skriva kontrakt. Hon har även skött om överlåtelsen av fastigheten till nya hyresgäster samt tagit emot nycklar från tidigare hyresgäster. I samband med det har hon granskat att fastigheten varit städad och i motsvarande skick som vid överlåtelsen. Hyresgästerna har också varit nöjda med att ha en opartisk och sakkunnig förmedlare att diskutera med. "

N Kronlund
" Försäljningen gick jättebra, hade inte trott att huset skulle vara sålt inom en månad. Du Annika är bra som mäklare och jättebra på att fotografera hus både inomhus och utomhus i alla vinklar. Dessutom var det bra att jag inte var hemma när du gjorde ditt jobb, då affären gick igenom vid första ögonblicket. Tack för gott samarbete! Kan nog ge reklam åt såna som vill få såld eller vill köpa hus att de kontaktar dig, du har nog reda på vad du håller på med. "

Nyman
Köp - Hyra - Försäljning - Uthyrning - Allt går smidigt genom tryggt samarbete med Annika!