Annika Sandbacka

Kiinteistönvälittäjä,  LKV, LVV, kaupanvahvistaja

On aina yhtä jännittävää astua taloon ensimmäistä kertaa, aistia talon henkeä ja käydä "löytöretkellä"läpi koko talon! Kaikki talot ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia, mutta myönnän, että lähinnä sydäntäni ovat talot, jolla on jo muutama vuosi ikää sekä omaperäistä asennetta.

Myyntikokemukseni ja kaupallinen koulutus sekä kiinnostukseni ihmisiin, terveyteen, kotiin ja asumiseen, tekee tästä työstä minulle erittäin sopivan! Pidän kovasti myös siitä, että voin asua ja tehdä työtä samassa paikassa. 

Kotimme on peilikuva itsestämme ja voinnistamme. Kun pidämme huolta kodistamme, pidämme huolta samalla myös itsestämme. 

"Ensin muokkaamme kotimme, jonka jälkeen kotimme alkaa muokkaamaan meitä."
 / Winston Churchill

Mikael Lindeberg

Myynti / Vuokraus, Tekniikkavastaava, Yrittäjä, Sijoittaja

Teknilliset ongelmat ja niiden ratkaiseminen ovat minun intohimoni. Jo pienenä purin ja tutkin kaikki vempeleet joita vain sain käsiini. Koulutukseltani olen sähkö- ja automaatioinsinööri, ja minulla on laaja kokemus teknillisestä konsultoinnista ja projektoinnista. Yritykseni Fontec Ky tarjoaa konsultointipalveluja pk-yrityksille. 

Kiinnostukseni talouteen, sijoittamiseen ja teollisuus- sekä liikekiinteistöjen jalostamiseen, on antanut minulle laajan kokemuksen muun muassa liikeideoiden kehittämisestä sekä sijoitus - ja kannattavuuslaskennasta. 

Olen remontoinut täysin lähes 200 vuotta vanha talomme Neristanissa. Vuosien aikana olen remontoinut ja jalostanut kannattavasti useampia asuntoja sekä liikekiinteistöjä ja  teollisuushalleja.

Soveltamalla tietotekniikkaa järkevällä tavalla voi saada suuriakin kustannussäästöjä esimerkiksi lämmitysjärjestelmissä.

Arkea helpottavien  ideoiden kehittäminen on intohimoni. Meillä on aina tavoitteena saada asuntojen parhaimmat puolet esille niin, että lopputulos on sekä käytännöllinen että tyylikäs.

Lue lisää  http://www.fontec.fi/

Rebecka Sandbacka

Valokuvaaja, Opiskelija

Harrastuksiani ovat valokuvaaminen, sisustaminen ja matkustaminen. Voitte lukea enemmän minusta blogini kautta  http://beckasofia.blogg.se/

Mocca

Apuvalmentaja

Ihmisillä on taipumus tehdä asioista vaikeampi kuin mitä ne oikeasti ovat. Olen kuitenkin huomannut, että minun läsnäoloni saa heidät rentoutumaan. Tästä kyvystä olen ylpeä. Minulla on paimenkoira-geenejä, ja tykkään olla hyödyksi. Tykkään myös uusien ihmisten tapaamisesta.

Jo pentuna olin mukana esittelemässä asuntoja, ja minusta on hauska olla mukana ja katsoa uusia paikkoja. Kun näen oven, haluan heti innokkaana nähdä mitä piileskelee sen takana!