Sinä, joka haluat ostaa

Oman paikan löytäminen...jotkut tietävät täsmälleen mitä he haluavat. Toiset taas etsivät paikkansa kokeilemalla. Ja oman kodin löytämisessä ei kannata kiirehtiä! Miltä Sinun unelma-asuntosi näyttää? Etsitkö vanhaa taloa isolla puutarhalla, vai onko mieltymyksesi ennemmin moderni kolmio keskustassa? Vai olisiko sittenkin jotain edullisempaa korjauskohdetta, joka sijaitsee hieman syrjässä?  

Etsinnän aikana kannattaa katsoa myös sellaisia asuntoja, jotka eivät heti herätä mielenkiintoa. Matkan varrella oppii paljon, ja etsintäkriteerit selkeytyvät ajan myötä. Meillä on usein myös hiljaisessa myynnissä asuntoja, joita ei julkisesti markkinoida. Kerromme niistä mielellämme lisää!   

Averanda palvelee Sinua haluamassasi laajuudessa. Ehkä tarvitset hakuvaiheessa apua neliöiden ja eurojen kartoittamiseen tai kustannusarvion remontista, kun olet löytänyt unelma-asuntosi? Vai mietitkö lämmitysjärjestelmän vaihdon kannattavuutta? Tarjoamme myös tarpeen mukaan sisustus-, sähkö- ja talotekniikan suunnitteluja. Sinä, joka haluat myydä

Ensin tavataan ja katsotaan asuntoa. Me kerromme tavastamme toimia, ja sinä kerrot suunnitelmistasi.  Annamme markkinatilanteeseen, kokemukseemme ja toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvan arvion, Arvio toimii sinun apunasi päätöksentekoon. Jos tällöin tuntuu turvalliselta ja kemiat toimivat, meillä on hyvät lähtökohdat yhteistyölle!

Meidän mielestä jokainen asunto ja ihminen on ainutlaatuinen, ja vältämme kaikin keinoin yleisiä kaavoja. Tarjoamme räätälöidyn toimintamallin ja aloitamme siksi aina myyntityön tekemällä perusteellisen kartoituksen kohteesta. Tällä tavoin voimme tuoda esille juuri sinun asuntosi parhaat puolet ja minimoida mahdollisia myyntiä hidastavia seikkoja.

Tapa, millä kohde esitellään eri medioissa, on tärkeä osa prosessia. Käytämme paljon aikaa hyviin ja laadukkaisiin kuviin ja hyvin esittelevään tekstiin. 
Yleensä markkinoimme Etuoven, kotisivumme, sosiaalisten medioiden ja mahdollisten muiden soveltuvien verkkokanavien kautta. 

Mietitkö asuntosi myyntiä? Soita meille, niin tavataan ja puhutaan lisää! 


Sinä, joka haluat vuokralaisen

Averanda auttaa vuokranantajia ja vuokralaisia löytämään toisensa turvallisesti ja tehokkaasti. Vuokranantajana voit antaa asuntosi vuokrauksen täysin meidän hoidettavaksemme. Säästetyn ajan voit käyttää mieluisampiin asioihin!   

Meillä on hyvä ihmistuntemus, ja olemme vuosien saatossa jalostaneet taidon yhdistää ihmiset heille sopiviin asuntoihin. Jotta vuokrasopimus on optimaalinen, pitää huomioida myös taloyhtiö, naapurit, sijainti sekä markkinatilanne. 

Toimimme koko ajan sinun toiveidesi mukaan, ja palvelemme siinä laajuudessa kuin haluat. Tarkistamme tietysti hakijoiden luotto- sekä muut tiedot, ja teemme yhdessä arvion ennen kuin hyväksyt tulevan vuokralaisen. 

Muita palveluja, joita tarjoamme vuokraisännille, ovat esimerkiksi vuokravakuuden laatiminen, vuokran korotusilmoitukset, lopputarkastukset poismuuton yhteydessä, muuttosiivoukset  sekä huoneistojen jalostus muun muassa korjaus- ja sähkötöiden osalta.  Sinä, joka haluat vuokrata

Jos arvostat helppoa ja vaivatonta asumista, vuokralla asuminen on hyvä vaihtoehto. Vuokralla asuminen voi hyvinkin monessa elämänvaiheessa olla oikea ratkaisu. Asuisitko mielummin keskustassa kaikkien palvelujen lähellä, vai tuntuisiko asuminen meren läheisyydessä luonnonpolkujen varrella enemmän Sinulta?  Ehkä tarvitset työn takia kakkosasunnon

Kerro meille asuntotoivomuksistasi täyttämällä hakemuksen, niin otamme yhteyttä kun sopiva asunto löytyy!