Palvelut

Averanda on kiinteistönvälitysliike, jossa syntyy ja kehitetään jatkuvasti unelmia ja visioita. Meiltä saat apua kaikkiin asuntomyyntiin ja -ostoihin liittyviin asioihin, vuokraukseen ja parempaan asumisympäristöön. Kaikki tehdään tyylikkästi sekä suurella sydämellä. 

Sinä, joka haluat ostaa

Miltä Sinun unelma-asuntosi näyttää? Etsitkö vanhaa taloa isolla puutarhalla, vai onko mieltymyksesi ennemmin moderni, muuttovalmis koti? Vai olisiko sittenkin jotain edullisempaa korjauskohdetta, joka sijaitsee hieman syrjässä?

‌Jotkut tietävät täsmälleen mitä he haluavat. Toiset taas etsivät paikkansa kokeilemalla. Etsinnän aikana kannattaa katsoa myös sellaisia asuntoja, jotka eivät heti herätä mielenkiintoa. Matkan varrella oppii paljon, ja etsintäkriteerit selkeytyvät ajan myötä.  

‌Jos tiedät millainen unelmiesi koti olisi, mutta sellaista ei tunnu löytyvän tai aikasi ei riitä uuden kodin etsimiseen - anna meille ostotoimeksianto, niin etsimme  puolestasi sinulle toiveitasi vastaavan kodin!  

‌‌ ‌Meillä on usein myös hiljaisessa myynnissä asuntoja, joita ei julkisesti markkinoida. Kerromme niistä mielellämme lisää. 

Sinä, joka haluat myydä

Ensin tavataan ja katsotaan asuntoa. Me kerromme tavastamme toimia, ja annamme markkinatilanteeseen, kokemukseemme ja toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvan arvion.   

‌Meidän mielestä jokainen asunto ja ihminen on ainutlaatuinen, ja vältämme kaikin keinoin yleisiä kaavoja. Tarjoamme räätälöidyn toimintamallin ja aloitamme siksi aina myyntityön tekemällä perusteellisen kartoituksen asunnosta. Tällä tavoin voimme minimoida mahdollisia myyntiä hidastavia seikkoja 

‌Tapa, millä asunto esitellään eri medioissa, on tärkeä osa prosessia. Käytämme paljon aikaa hyviin ja laadukkaisiin kuviin ja hyviin esittelevään tekstiin. Tuomme esille juuri sinun asuntosi parhaat puolet.

Sinä, joka haluat vuokralaisen

Averanda auttaa vuokranantajia ja vuokralaisia löytämään toisensa turvallisesti ja tehokkaasti. Vuokranantajana voit antaa asuntosi vuokrauksen täysin meidän hoidettavaksemme. Säästätyn ajan voit käyttää mieluisampiin asioihin!  

‌Meillä on hyvä ihmistuntemus, ja olemme vuosien saatossa jalostaneet taidon yhdistää ihmiset heille sopiviin asuntoihin. Jotta vuokrasopimus on optimaalinen, pitää huomioda myös taloyhtiö, naapurit, sijainti sekä markkinatilanne.  

‌Toimimme koko ajan sinun toiveidesi mukaan, ja palvelemme siinä laajuudessa kuin haluat.  

Sinä, joka haluat vuokrata

Jos arvostat helppoa ja vaivatonta asumista, vuokralla asuminen on hyvä vaihtoehto. Vuokralla asuminen voi hyvinkin monessa elämänvaiheessa olla oikea ratkaisu.  

‌Asuisitko mielummin keskustassa kaikkien palvelujen lähellä, vai tuntuisiko asuminen meren läheisyydessä luonnonpolkujen varrella enemmän Sinulta? Ehkä tarvitset työn takia kakkosasunnon? 

‌Kerro meille asuntotoivomuksistasi, niin käärimme hihat ja lähdemme etsimään sinun tarpeisiin sopivaa asuntoa!

Ehkä tarvitset hakuvaiheessa apua neliöiden ja eurojen kartoittamiseen tai kustannusarvion remontista, kun olet löytänyt unelma-asuntosi?Vai mietitkö lämmitysjärjestelmän vaihdon kannattavuutta? Tarjoamme myös tarpeen mukaan sähkö- ja talotekniikan suunnitteluja. 

Averanda palvelee Sinua 
‌haluamassasi laajuudessa.

"Jokainen asuntokauppa ja elämäntilanne on ainutlaatuinen, ja koen olevani työssäni todella etuoikeutettu kun saan olla mukana asiakkaiden suuriin päätöksiin ja käännekohtiin, joissa kodinvaihto on ajankohtaista!" -AnnikaOstamassa tai myymässä kotia? 
‌Soita minulle, niin tavataan ja puhutaan lisää!

050 5963 122

Mietitkö asuntosi myyntiä?

Tilaa ilmainen arviokäynti

Arviokäyntimme on aina maksuton. Arviokäynnillä saat suullisen arvion kotisi realistisesta myyntihinnasta ja odotetusta myyntiajasta. Uskomme avoimuuteen ja rehellisyyteen, emmekä anna epärealistista arviota vain siksi, että toivoisimme sinun valitsevan juuri meidät kotisi välittäjäksi. Haluamme olla luottamuksesi arvoinen ja toimia ammattimaisesti joka tilanteessa. 


Palveluhinnasto

Välityspalkkio kiinteistöt

Välityspalkkio on kiinteistössä 3,5 % kohteen kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan.  Minimipalkkio 3 000 €. Vapaa-ajan kohteiden palkkiot neuvottelemme aina tapauskohtaisesti.  Välityspalkkio sisältää arvonlisäveron. 
‌Toimeksiantoihin kuuluu aina arvio myyntiä varten, valokuvaus sekä kevyt siivousstailaus.  Tarjolla olevat lisäpalvelut: ilmakuvaus sekä tyhjien asuntojen virtuaalikalustus. 

Välityspalkkio asunto-osakkeet

Kiinteä välityspalkkio asunto-osakkeissa: 
‌1 900 € / yksiöt 1 r 
‌2 600 € / kaksiot 2 r 
‌3 500 € / kolmiot 3 r 3 700 € sekä isommat asunnot ja  rivitaloasunnot.
‌Välityspalkkio sisältää arvonlisäveron.
‌Toimeksiantoihin kuuluu aina arvio myyntiä varten, valokuvaus sekä kevyt siivousstailaus. Tarjolla olevat lisäpalvelut: ilmakuvaus sekä tyhjien asuntojen virtuaalikalustus. 

Vuokrauspalvelu

Välityspalkkio on asunto-osakkeessa sekä kiinteistössä 1 kk vuokraa vastaava määrä. Välityspalkkio sisältää arvonlisäveron. Asiakirjakulut kulujen mukaan. Välityspalkkio on liiketiloissa 1 kk vuokraa vastaava määrä + alv. Asia-kirjakulut kulujen mukaan. Toimeksiantoihin kuuluu aina arvio vuokrausta varten, valokuvaus sekä kevyt siivousstailaus sekä luottotietojen tarkistus. Tarjolla oleva lisäpalvelut: tyhjien asuntojen virtuaalikalustus. 

Kaupanvahvistajan palvelu

Kaupanvahvistuspalkkio on 120 € (ALV 0%, julkisoikeudellinen maksu) + mahdolliset matkakulut.

Muut palvelut

Suullinen arvio on aina maksuton. Vakuusarvio mm pankkia, perunkirjaa varten sekä kirjallinen arviolausunto ja kauppakirjan laatiminen ovat maksullisia palveluita 150 € - 500 € laajuuden mukaan.  
‌‌Muut palvelut sopimuksen mukaan.

Asiakirjakulut

Lainhuutotodistus 15 € ALV 0% Rasitustodistus 15 € ALV 0% Kiinteistörekisteriote 15 € ALV 0% 
‌Kartta 15 € ALV 0%