Historiamme 

Unelma aikaansaada jotain aitoa ja henkilökohtaista on ollut olemassa jo kauan - melkein niin kauan kuin voimme muistaa! Unelma siitä, että voimme keskittää osaamisemme yhden ja saman katon alle. Siihen mahtuvat asumisen kaikki osa-alueet. Asuntokaupan yhteydessä haluamme keskittyä ihmiseen eikä vain kauppojen määrään. Tavoitteenamme on säilyttää viihtyisä ilmapiiri, vaikka elämä on ajoittain hektistä. 

Unelmasta muodostui Averanda.
  
Tuntuu etuoikeutetulta voida työskennellä omien arvojen mukaisesti muuten niin konservatiivisella toimialalla. Periaatteenamme on pehmentää asumisen ja kiinteistövälityksen rajat. 

Toimintamme

Averanda on kiinteistönvälitysliike, jossa syntyy ja kehitetään jatkuvasti unelmia ja visioita. Koska kaikki alkaa unelmasta. Meiltä saat apua kaikkiin asuntomyyntiin ja -ostoihin liittyviin asioihin, vuokraukseen ja parempaan asumisympäristöön. Kaikki tehdään tyylikkästi sekä suurella sydämellä. Luovan ajattelutapamme ansiosta näemme myyntikohteissa mahdollisuuksia  haasteiden sijaan.  Ja olemme nähneet yhtä sun toista jo lähes 30 vuoden kokemuksen aikana kiinteistöjen parissa.

Useimmissa asunnonvaihdoissa on myös mukana suuria tunteita. Meillä on laaja elämänkokemus, tiedämme miltä tuntuu kun elämäntilanteet muuttuvat; kun juuret revitään ylös, kun kylvetään uusia siemeniä toisaalle. Tiedämme, että on tärkeää tuntea olevansa turvassa. Onnistuneen asuntokaupan jälkeen  pitää sekä rahalliset että henkiset asiat tuntua oikealta.  


Filosofiamme

Meillä Averandalla keskitytään kohtaamisiin ja elämän tasapainon löytämiseen. Kohtaamisiin ihmisten välillä. Ihmisten ja asuntojen välillä. Puhumattakaan oman itsensä ja unelmiensa kohtaamisesta. Ehkä olet ostamassa tai vuokraamassa asuntoa, tai etsit asunnollesi hyvän vuokralaisen. Ehkä haluat saada kotisi kuntoon.    

Elämässä muutokset antavat elinvoimaa,  ja uusien haasteiden löytäminen laajentaa näkemystä.  Valinnoistasi riippumatta, toiveemme on voida välittää juuri Sinulle sopivan ratkaisun!  

Työympäristömme

Työskentelytapaamme on nykyaikaista ja käytämme viimeisempiä välineitä. Parhaiten viihdymme kuitenkin ihmisten parissa. Hallinnolliset asiat hoidamme kotoamme Neristanista Kokkolassa . Kotimme on myös työpaikkamme, mutta emme sido itseämme työaikoihin. Tästä syystä olemme erittäin joustavia ja voimme mukautua Sinun aikataulujesi mukaan.  

Tiedämme, että se mikä on hauskaa ja antoisaa, sen tekee hyvin. Siksi emme halua ottaa liikaa toimeksiantoja kerralla, jotta voimme omistautua täysin tehtäviimme.    

Olemme "liikkuvaa sorttia" - joten soita aina ensin, niin sovitaan tapaamisesta, jotta olemme paikalla. Tervetuloa!

Puh  
050 5963122 e-mail: info@averanda.fi