Vår historia

Drömmen att skapa något genuint och personligt har funnits med länge - ja, nästan så länge vi kan minnas! En dröm om att kunna samla allt det vi är bra på under ett och samma tak. Där alla alla aspekter av boendet får plats och bildar en helhet. Där vi kan fokusera på människan bakom varje bostadsaffär och inte på antalet sålda objekt. Och med målsättningen att behålla en mjuk och trivsam atmosfär, fastän tempot stundvis är högt. 

Drömmen tog form och blev till Averanda. I en annars rätt konservativ bransch känns det oerhört priviligerat att få jobba utifrån våra egna värderingar, med ett koncept där vi suddar ut gränserna mellan fastighetsförmedling och boende!

Vår verksamhet

Averanda är en fastighetsförmedling där visioner och drömmar ständigt föds och utvecklas. Hos oss får Du hjälp med allt som rör bostadsförsäljning, bostadsköp, hyresbostäder och bättre boendemiljö - förmedlat med stil, attityd och ett varmt hjärta! Vi ser möjligheter med de flesta bostäder, tack vare vår förmåga att tänka utanför standardmodellen. Och efter snart 30 års erfarenhet av investering i bostäder, renovering och byggnadsvård, har vi sett både det ena och det andra! 


Vi vet också att de flesta bostadsbyten bär med sej många känslor. Vi har även själva gedigen livserfarenhet, och vet hur det känns att byta liv - att rycka upp rötterna och så nya frön någon annanstans. Vi vet att det är viktigt att känna sig trygg hela vägen. När man gjort ett bostadsköp ska både känslan och de ekonomiska faktorerna kännas rätt.  


Vår filosofi

Att bli den man vill vara - eller att vara den man är... hos oss på Averanda handlar det mycket om möten, och om att finna balans i tillvaron. Möten mellan människor och bostäder. Mellan människor och deras drömmar. Eller om att våga bemöta sej själv. Ibland betyder det att köpa. Ibland att sälja. Ibland både och. Och ibland behöver man hyra.

Men förändringar ger livskraft, och att upptäcka nya horisonter ger nya perspektiv. Så oberoende av vilka vägval Du står inför, är vår önskan att kunna förmedla det som passar just Dig!

Vår arbetsmiljö

Vårt sätt att jobba är fräscht och modernt , och vi använder oss av nutida arbetsverktyg. Bäst trivs vi ute bland folk. Administrationen och pappersjobbet sköter vi från vårt hem i Neristan i Karleby -  för vårt hem är också vår arbetsplats - men vi binder oss inte till några särskilda kontorstider!  Detta gör att vi är ytterst flexibla, och kan anpassa oss efter Din tidtabell.

Vi vet att det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra, och därför vill vi inte ta på oss flera uppdrag i gången än att vi kan jobba effektiv och engagerat med alla. 

Ring alltid innan Du besöker oss, så att vi säkert finns på plats! Du når oss på tel: 
050 5963122 eller mejl: info@averanda.fi