Annika Sandbacka

Fastighetsförmedlare AFM, MB-Life Coach, Hyresförmedlare AHM, Disponent.

Det är alltid lika spännande att för första gången gå in i ett hus, känna in atmosfären och gå på upptäcktsfärd i alla vinklar och vrår! Alla hus är intressanta, men jag medger villigt att de som lättast finner vägen till mitt hjärta är hus med några år på nacken - hus med karaktär.

Med min försäljningserfarenhet och merkantila utbildning i bakfickan kombinerat med intresset för människor, hälsa, hem & hushåll, gör att mitt jobb verkligen passar mig som handen i handsken! Dessutom älskar jag att kunna bo och jobba på samma plats - hemkär som jag är.  

" Vi skapar vårt hem och därefter skapar hemmet oss". Så sade Winston Churhill - och precis så är det. I våra hem påverkas och formas vi av allt; från insläppet av dagsljus och de saker vi väljer att omge oss med till möblernas placering. 

Våra hem är alltså en spegelbild av oss själva och hur vi mår. När vi tar hand om vårt hem, tar vi också hand om oss själva!

Mikael Lindeberg

Försäljning / Uthyrning, Teknikansvarig, Företagare, Investerare.


Jag gillar att lösa tekniska problem - som barn tog jag sönder och undersökte alla mojänger som jag bara kom åt. Till utbildningen är jag el- och automationsingenjör, och har ett brett kunnande inom teknisk konsultering och projektering. Mitt företag Fontec Ky säljer konsulttjänster till små och medelstora företag.

Genom mitt intresse för ekonomi, investeringar och förädling av industri & affärsfastigheter, är jag också väl insatt i frågor som rör affärsutveckling, investerings- och lönsamhetskalkyler.

Vårt 200-år gamla hus i Neristan där vi bor och är verksamma har jag totalrenoverat, och det har också blivit en hel del andra bostäder och industrihallar genom årens lopp. Att utveckla idéer som förenklar vardagen är något av en passion...och när det gäller bostäder har vi alltid som mål att ta fram det optimala i varje bostad, så att slutresultatet blir både ändamålsenligt och snyggt.

Läs mer  
http://www.fontec.fi/

Rebecka Sandbacka

Fotograf, Studerande


Fotografering är mitt stora intresse. Därefter kommer inredning och att resa. Du kan läsa mer om mej på min blogg  http://beckasofia.blogg.se/

Mocca

Hjälpcoach

Människor har en tendens att göra allting mera komplicerat än det egentligen är, men jag har märkt att min närvaro får folk att slappna av ifall de är spända inför något. Den här förmågan är något som jag är stolt över. Jag har vallhundsblod i mina ådror, och det känns bra att få jobba och göra nytta. Jag tycker om att träffa nya människor.

Redan som valp blev jag van med att följa med på visningar, och jag gillar verkligen att vara med och se på bostäder. En dörr gör mig alltid nyfiken på vad som döljer sig bakom!