Nelsonvägen 2 bst 2, TERJÄRV

UTHYRD Radhusbostad 3 r+k+bdr ca 75 m2, ledig 4.5.

Rymlig radhustrea i Terjärv

I Bostads Ab Nelsonvägen 2 Asunto Oy finns den här trerummaren - nära centrum, med bara  några hundra meter till matbutik och övrig service! Gott om plats för en liten familj, men passar även utmärkt för den som behöver ett extra gäst- eller arbetsrum. 

Fräscha ytor 

Bostaden har fått sig en rejäl ansiktslyftning, och i husbolaget har bergvärme installerats ifjol då även nya fönster har satts in.  Bostadens har ett enhetligt färgval, vilket gör den extra tacksam att inreda!Köket är utrustat med kyl-/frys, diskmaskin, elspis och fläkt, och badrummet har tvättmaskinsanslutning. 

Hyra: 540 €/mån

Vatten och värme ingår i hyran. Hyresgästen betalar el enligt förbrukning. Biltakplats och övriga eventuella kostnader enligt husbolagets situation och prislista. Garantihyra 540 € eller proprieborgen enligt överenskommelse. Lagstadgat energicertifikat saknas. 

Övriga hyresvillkor

Lägenheten uthyres tillsvidare. Första möjliga uppsägningsdag enligt överenskommelse. Husdjur tillåtna enligt överenskommelse med hyresvärden. Rökning förbjuden i lägenheten. I kraft varande hem- och ansvarsförsäkring förutsätts för hela hyresperioden. 

050 5963 122 | info@averanda.fi

Pga det rådande läget ordnar vi inte visningar av lägenheten förrän de nuvarande hyresgästerna har flyttat ut.  Men du  får väldigt gärna meddela ditt intresse genast, genom att ringa 050 5963 122 eller mejla info@averanda.fi!

Visningar

Vi ordnar endast enskilda visningar där vi iakttar försiktighet genom att hålla visningen kort med lämpligt fysiskt avstånd mellan människor, och genom att fortsätta diskussionen utomhus eller via telefon. Visning i form av videosamtal med WhatsApp ordnas för den som vill. 

Välkommen till en ny vecka!

- Annika