Sjötullsvägen 4 A 9, 67200 KARLEBY

UTHYRD VH 1 rum med köksvrå + badrum + bastu + inglasad terrass 28 m2, genast ledig! 

Kvadratsmart etta med bastu och terrass

Vid trevliga Beckbruket nära havet i Karleby finns denna enrummare på marknivå -  en kvadratsmart bostad på 28 m2 med alla tillbehör; bastu, gott om förvaring, inglasad terrass samt bilplats! Och det nästan bästa av allt: den är genast ledig!  

Havsnära läge

Vid Beckbruket är närheten till havet påtaglig. Området bjuder på ypperliga motionsslingor, och på kort promenadavstånd finns matbutiker, post och bensin samt havsparken med simstrand, volleyball, frisbeegolf, båthamn och hamburger restaurang. Trivsamt område i allmänhet, sommartid i synnerhet!

Ljus inredning & parkettgolv

Köksvrån har gott om förvaringsutrymme och är utrustad med diskmaskin, kyl- och frys, keramisk spis och köksfläkt. I badrummet finns tvättmaskinsanslutning och plats även för torktumlare om man så vill.  Maskinell ventilation. Och garderobsutrymmet i hallen är riktigt väl tilltaget!

Omgivningen

Hisshuset i fyra våningar med totalt 36 bostäder färdigställdes 2013. Dammen på andra sidan Sjötullsvägen utgör ett vackert blickfång, och huset bildar tillsammans med de andra våningshusen i området en vacker helhet. 

Hyra

Bostaden är genast ledig, och hyran är 535 €/månad. Vattenavgift (förskott) 15 €/pers/månad. El enligt förbrukning. Bilplats med värmestolpe ingår i hyran. Garanti 535 € + proprieborgen. Lagstadgat energicertifikat saknas.

Övrigt

Husdjur är inte tillåtna i bostaden. Rökning förbjuden. Hem- och ansvarsförsäkring för hela hyresperioden förutsätts. Uthyrs tillsvidare, med första möjliga uppsägningsdag enligt överenskommelse. 

Visningar

Pga det rådande läget, ordnar vi endast enskilda visningar av bostaden. Vi iakttar försiktighet genom att hålla visningen kort med lämpligt fysiskt avstånd mellan oss, och genom att fortsätta diskussionen utomhus eller via telefon. Visningar i form av videosamtal via WhatsApp ordnas för den som vill. 

Kontaktuppgifter

Intresserad? Välkommen att höra av dej genast, genom att ringa 050 5963 122 eller mejla info@averanda.fi! Även uppgörelse av hyreskontrakt går att sköta elektroniskt. 

Det drar snart ihop sig till helg igen - om vi inte hörs före, så önskar jag dig ett riktigt soligt veckoslut!

- Annika